Soittaa: Sähköposti:

Tarinat seksi spermat peppuun


Tulpassa oli keskellä reikä ja toinen pieni vipu, josta pystyi sätämän myös reijän kokoa. No nyt voisit sitten rueta riisumaan mun alushousuja suullasi Jore komensi Teroa. Tero sidottiin useiksi päiviksi pukkiin ja useat miehet raiskasivat häntä toistuvasti. Tero joutui tekemän tuttavuutta myös toisen Antin kaverin kanssa. Nyt muna saa vihdoinkin poikapyllyä.

Tero oli täysin alistettu ja nöyryytetty. Lisäksi Antti puristi Teron pyllyreijästä loputkin spermasta ja laittoi vesilasiin. Toiseksi sä pidät aina turpas kiinni, ellen kysy sulta jotain. Sen sijaan hän alkoi kouria ja tutkia Teron peppureikä isoilla sormillaan. Tero oli aivan avuttomassa tilanteessa: Antti piti Teron korvista kiinni entistä kovempaa. Hän oli nähnyt unta Tiinasta ja haaveillut herävänsä Tiinan pehmeän ihoon nojaten, mutta kopin ahtaus ja seinien kovuus pudottivat Teron nopeasti maan pinnalle. Useiden tuntien pästä Tero heräsi.

Isän mela alkoi tossa vähän vavahdella. Miesvastauksia tuli myös useita, mutta monet niistä olivat homoja, jotka etsivät lähinnä partneria tai tavallista seksiä nuoren miehen kanssa. Älä enä, mä rukoilen sua. Eii älä älä No niin nyt pidetän vähän hauskaa, niin, että vesi saa vaikutta. Tero imi koko spermalastin suuhunsa. Seksin saralla Tero oli ollut pidättäytyvä eikä hänellä ollut ennen Helsinkiä lainkaan seksuaalisia kontakteja. Usein Sakke alkoi kiihottua vasta kun Tero oli huutanut tarpeeksi kivusta ja kauhusta.

.

Thai hieronta oulu seksi kaupat

Älä enä, Setä ei Vielä vähän Vähän ajan kuluttua Antti kuitenkin laittoi hanan kiinni. Osa roikkui Teron esinahassa ja osa oli kullin juuressa. Koska Tero ei nähnyt mitän hän paniikissa törmäsi usein seinän tai johonkin huonekaluun. Eli Teron oli hyvin vaikea liikuttaa käsiä thai hieronta jyväskylä best shemale nostamatta koko ruumistaan. Vähitellen Antin sperma alkoi pulputa Teron pyllyreijästä ulos. Ne eivät vähentäneet Teron innostuksensekaista hermostusta. Jos mä haluun panna sua perseeseen, niin sun asentees tulee olla sellainen, että sä oot onnellinen siitä että sä saat antaa mulle sitä.

Seksiasennot kuvat teen sex vids

Tästä seurasi vain se, että Antti läimäytti Teroa kovaa poskelle. Saatuaan Teron haluamaansa asentoon, Antti totesi ivallisesti: Mielyttävä yötä! Kun kulli oli niin syvällä kuin se meni, Antti laskeutui makaamaan koko painollaan Teron pälle. Lopetettuaan iskunsa Antti käski Teroa kiittämän iskuista, minkä Tero katkerana itkien teki. Kyllä susta vielä kunnon huora tulee. Tero joutui siis lisämän sylkeän peppuunsa koko ajan, vaikka Antti ei ollut edes paikalla. Se oli Terosta vielä pahempaa kuin pyllyyn naiminen, koska Jore kulli oli niin pahanmakuinen, ruma ja rupinen. Annan vielä yhden mahdollisuuden alkaa yhteistyöhön murisi Antti vakavana. Nyt koko tyttö pitä kanssa pestä, Antti sanoi Sitä varten Antti avasi Teron remmit ja kiinnitti käsiin toiset remmit, jotka riippuivat katosta. Huomenna aloitetaan sitten oikea koulutus.

Tarkastettuaan vielä Teron asennon, Antti alkoi kouria Teron peppuaukkoa. Tero oli nyt täysin menettänyt toivonsa ja ei enä haaveillutkaan yrittävänsä mitän; niin hän pätti tehdä jatkossa juuri niin kuin Antti halusi. Dildon pä hankasi Teron suolen seinämiä voimakkaasti. Kun Tero oli nuollut Antin kullin joka puolelta puhtaaksi, Antti poistui huoneesta ja sammutti valot. Antti avasi oven ja työnsi Teron huoneeseen. Iskun aiheuttama kipu ei ollut mitän verrattuna veden aiheuttamaan tuskaan. Kun Teron pyllyreikä tuli esille, Antti työnsi kiihottuneen kullinsa Teron pyllyyn ja alkoi naida.

No niin, katsotaanpa mihin kiimapyllyn kieli pystyy; nuoleppas sitten mun munia ja kulliani Sitten Jore asettyi sängylle selälle makaamaan, levitti haaransa ja veti Teron pätä haarojensä väliin. Tätä jatkui useita tunteja. Kokeiltuaan ympäristöän, Tero huomasikin, että puun vierellä oli muurahaispesä. Antti jatkoi tätä pitkän, eli siis nai Teron haaraväliä. No toivottavasti Pimpsan kapinallinen tahto on vihdoinkin murtunut. Antti uhkasi ja jatkoi Saat sitä varten pinsetit, että nypit jokaisen karvan heti pois kun se alkaa kasvaa. Hän oli tosin haaveillut piiskasta, mutta nyt hänestä tuntui kuin koko takapuoli olisi revitty irti. Tämän jälkeen Antti ei vienytkän Teroa takaisin huoneeseen missä on pukki, vaan taas uuteen huoneeseen käytävän toisessa pässä. Yhtenä päivänä Antti vei Teron käytävässä olevaan huoneeseen, missä Tero ei aikaisemmin ollut käynyt.

Sen jälkeen sä pistät kieles mun perseeseen ja nuolet sen ihan puhtaaksi. Myös Saken käytös oli väkivaltaista. Tuska ei rajoittunut tähän, sillä Antti hieroi chilitahnaa, mitä Tero oli saanut edellisyönä pyllyynsa, nyt kulliin ja kiveksiin. Iskuja tuli ainakin 30 ja osa niistä osui suoraan Teron sukupuolielimille, mikä sai Teron huutamaan kivusta. Kyllä tä dildo pitä paskat sisällä, älä huolehdi, ja jos kuset niin siinähän makaat koko yön, tosin aamulla saat sitten nuolla pukin ja lattian puhtaaksi Sen jälkeen Antti työnsi Teron pyllyreikän keskikokoisen dildon, jossa on piikikkäitä nystyröitä, jotka estivät dildon liukumisen ulos, ilman että dildon. Tero voihki valtavista kivuista pitkän kunnes kulli ja kivekset tottuivat pyykkipoikiin ja chilitahnan vaikutus alkoi hävitä.

Mies vaikutti sympaattiselta, jopa liian sympaattiselta piiskaleikkeihin. Kipujen turruttamana ja itkien, Tero levitti pakaroitaan Antille ja pian Antin kulli sojotti kohti Teron pyllyä. Kun rangaistus oli suoritettu, Teron kulli oli aivan punainen ja tulessa. Kului useita tunteja kunnes Antti avasti oven ja astui sisän. Tero känsi Antille pyllynsä ja yritti heilutella sitä eri suuntiin oli selvä, että Terolla oli väsyneenä ja nälkäisenä vaikeuksia suoriutua tehtävästä. Vähän ajan kuluttua Antti toi Terolle paketin näkkileipä. Antti vain oli paikallaan ja antoi Teron työnnellä peppuaan edestakaisin Antin kullissa. Esille tuli mustien karvojen ympäröimä paksuhko 20-senttinen ja melko tumma vasemmalle hieman käyrä kulli joka sojotti Teron nenän.

Päivän aikana Tero joutui tekemän samoja temppuja uudestaan ja uudestaan, kunnes Antti oli täysin tyytyväinen. Mä toivon, että sä ymmärrät kuinka kiltti mä oikeesti oon. Antin kulli oli jo aivan kostea Teron haarojen hieromisesta, joten kulli liukui pyllyyn. Tero yritti tutkia koppia, mutta pilkkopimeässä itse huonekin oli täysin pimeä joutui tunnustelemaan paikkoja kädellän. Sen jälkeen Antti tarttui käsillän kovakouraisesti Teron pieniin pakaroihin, puristi kovaa ja levitti niitä vielä lisä ja työnsi kullinsa hitaasti Teron pyllyyn. Vuoden jälkeen Antti kuitenkin kyllästyi Teroon ja pätti myydä hänet Turussa sijaitsevaan salaiseen orjaluolaan. Kun Antti alkoi naida Teroa, Tero yritti käntä pätän toiseen suuntaan. Antti oli irroittanut ketjun käsittelyn ajaksi. Epäröiden Tero avasi suunsa, minne Antti voimakkaalla vedolla tyrkkäsi suurimman osan 20 sentistä.

Pitkän ja perusteellisen nuolemisen jälkeen Antti ojensi Terolle aikaisemmin lupaamansa vesilasin, minkä Tero hörppi hetkessä. Susta tulee mun vakipano. Kun Tero teki virheen tai kun Teron yritys ei tyydyttänyt, Antti pakotti Teron menemän kontalleen ja laskemaan viisi raipaniskua. Tänän ei sitten seuraakaan muuta, mutta yöksi saat vähän seuraa. No nyt liuutaan pojan pyllyyn sisän tokaisi Antti Antin jalat olivat telineen pällä, joten Antti oli lähes kokonaan Teron yläpuolella.

Seksiseuraa riihimäki sihteeriopisto oppilaat