Soittaa: Sähköposti:

Seksi ei kiinnosta takaapäin nussiminen


seksi ei kiinnosta takaapäin nussiminen

Ystävän neuvona, Pillu, anna kurkkusi olla rentona, niin se menee sujuvammin kurkkuun, mulle se nyt on ihan sama, sinne se työntyy kuitenkin totesi Antti, ja jatkoi: niin, pistä huulesi tiukemmin kiinni mun patukkaan, ettei mun tartte ommella niitä kiinni, vitun Pillu. Irroitettuaan Teron kaulapannan, Antti käski: Seiso siinä keskellä ja ala esittelee mulle pyllyäs. Ketjut kuitenkin pysyivät kiinni jaloissa toisella lukolla ja käsiraudat myös jaloissa. Jaanan ratsastaminen oli ollut niin himokkaan rajua, että Jannella oli ollut vaikeuksia olla laukeamatta, paineita oli syntynyt. Jaanan terhakat rinnat painuvat Jannen selkä vasten, samalla Jaanan kädet alkavat hyväillä Jannen vatsalihaksia, Jaanan ollessa vielä Jannen takana. Työnnä vähän pyllyäs taaksepäin niin saadaan se reikä kunnolla esille! Jaana tukee pätän Jannen olkapähän, samalla kun hän tarttuu Jannen ranteista kiinni, tuoden Jannen kädet hitaasti hänen rinnoilleen.

Voideltuaan vielä oman kullinsa vaseliinilla, Antti siirtyi Teron taakse ja työnsi täydessä komeudessaan olevan kullinsa pän Teron peppuaukolle, joka sojotti ilmaan. Kirvely oli niin kova ja tuntui leviävän koko takapuolen alueelle ja suoleen, että Tero alkoi huutamaan täyttä kurkkua. Hän oli tosin haaveillut piiskasta, mutta nyt hänestä tuntui kuin koko takapuoli olisi revitty irti. Tero alkoi voihkia kivusta; Antin kulli osui johonkin kivuliaaseen aii. Tero aneli armoa, mutta tietenkin turhaan. Dildon pä hankasi Teron suolen seinämiä voimakkaasti.

Ollessaan selin Janneen, kehoitti Jaana Jannea pukemaan ylleen uikkarit, jotta nyt pästäisiin sinne uimaan. Tässä tulee sun vetesi Antti totesi ja alkoi kusemaan Tero suuhun. Voimakkaiden työntöjen saattelemana Janne huokaa uudesta tunteesta, jota hän ei osannut odottaa Aaaahh! No niin, Anu, ensin mä haluan nähdä, että sä tottelet kaikkea mitä mä haluan. Saunamökki on rannalla, laiturin tuntumassa. Orgasmi alkoi hellittä ja Jaanakin palasi jostain tajunnan rajamailta, suuteli Jannea. Survottuaan sitä eri suuntiin reijässä, Antti laittoi myös toisen sormen sisän ja kokeili niillä reijän seiniä. Tässä vaiheessa Tero alkoi hermostua enemmän, koska olosuhteet olivat varsin erikoiset, jopa epäilyttävät. Jos sä rikot näitä säntöjä saat rangaistuksen. Tero pelästyi ja meni kontalleen pylly pystyssä.

..

Ilmaiset seksi kuvat manse sexshop

ANAALIN VENYTYS EROOTTINEN SEKSI

Etsitään seksiseuraa thai hieronta herttoniemi

Antti komensi Teroa laittamaan suunsa tai pyllynsä kopin suulla olevan reijän kohdalle, niin että Antti sai tyydytettyä kullinsa reijän kautta. Tero tulisi selvästikin olemaan vankina pitempän. Huone oli teräsovea lukuun ottamatta umpibetonia ja täysin maan alla. Silloin toivot ettet olis syntynytkän. Kotona alastomuus oli ollut melkein tabu, eikä Jaanalle oltu koskaan puhuttu mitän seksistä. Saken kasvonpiirteet olivat varsin kovat ja niitä korosti yksinkertainen korvarengas vasemmassa korvassa. Jaana jatkaa keskustelua Nyt, kun olemme saaneet pakettiauton tyhjennettyä. Tero oli usein haaveillut että alistaja olisi selvästi vahvempi ja isompi, että asetelma oli todellisempi. Jannen kasvoille leviä jälleen hymy ja hän tuumaa Kyllä voisin. Asento oli hyvin epämiellyttävä, jalat ja kädet olivat täysin puutuneet.

Naisseuraa tampere seksiä vaasa

Kului useita tunteja kunnes seksi ei kiinnosta takaapäin nussiminen Antti avasti oven ja astui sisän. Verhojen välistä aurinko valaisee myös osan Jannen vartaloa, särestä olkapähän. Sitten alkoivat Antin työnnöt, jotka olivat aluksi hyvin kivuliaita. Janne ottaa halausotteen, kun Jaana makaa tajunta sumentuneena hänen pällän ja voihkii. Janne jatkaa liikettä ja samalla katselee Jaanan kasvoja, joista näkee, että Jaana pitä siitä mitä Janne tekee. Sieltähän paljastuu kaunis pantava pyllyreikä. Siinä oli sun aamiaises, sun peppus on sen verran veltto, että pätin pitä sut laihdutuskuurilla pari viikkoa. Tero joutui myös opettelemaan perseen esittelyä.