Soittaa: Sähköposti:

Pillu kuvia parille seuraa


pillu kuvia parille seuraa

Antti laskeutui Teron vatsan pälle he olivat siis vatsakkain ja alkoi työntä kulliaan Teron pyllyyn. No niin Anu, nyt olisi aika maksaa mun vaivat tarjoamalla reikä. Joskus Antti tunki kiihottuneen kullinsa kopin reijästä sisän ja käski Teron tehdä koko homman alusta loppuun. Kun Tero ei heti oivaltanut mitä piti tehdä, Jore komensi no, mitäs odotat hommiin siitä Tero siirtyi peloissaan Joren haarojen väliin ja alkoi nuolemaan Joren puoliksi kohonnutta munaa. Tero joutui katsomaan miestä silmiin, joka samalla raiskasi pyllyä ja suuta. Tämän jälkeen Antti irrotti dildon Teron pyllystä ja avasi lukot jotka pitivät jalkojen ketjuja ja pätä kiinni voimistelutelineessä. Tämä on kuitenkin toinen tarina. Eli Teron oli hyvin vaikea liikuttaa käsiä nostamatta koko ruumistaan.

Nyt Teroa alkoi todella pelottaa, ja samalla Antti sulki oven. Lisäksi Antti toi esille pyykkipoikia ja nipisti ne Teron kulliin. Pesuhuoneen keskellä oli iso metallinen pöytä jonka kulmissa oli kahleet ja remmit raajoja varten. Näkkileipien jälkeen Terolla oli kuitenkin kova jano ja pyysi vettä. Vielä tuolta alta joo ja sitten kivekset vielä kunnolla. Peloissaan Tero totteli ja jännitti pakaransa ärimmilleen ylemmäs. Tero joutui siis ostamaan ravintonsa myymällä peppuaan tai suutaan Antille.

Ja jos sä yritätkän puraista tai mitän muutakaan typerä, sä toivot ettet olisi syntynytkän, sen lupaan. No niin, tulihan se sieltä, seuraavan kerran en anna toista tilaisuutta sanoi Antti. Kullista ja isoista roikkuvista palleista levisi voimakas miehinen tuoksu. Tero yritti tutkia koppia, mutta pilkkopimeässä itse huonekin oli täysin pimeä joutui tunnustelemaan paikkoja kädellän. Antti työnsi kullinsa Teron suuhun ja sanoi: Nyt naidaan Anun suuta. Koska Joren kulli oli nuolemisen jälkeen aivan kostea, upposi se paksuudestaan huolimatta melko helposti sisän Teron nyt jo harjaantuneeseen pyllyyn. Tutkistkeltuaan Teron avonaista pyllyä jonkun aikaa dildo oli ollut pyllyssä niin kauan, että sulkijalihakset jäivät vähäksi aikaa auki Antti irroitti myös Teron kahleet. Tarinan tarkoitus ei ole kiihottaa ihmisiä ryhtymän kuvattuun toimintaan, vaansamalla tavalla kuin missä tahansa kirjallisuudessasiinä pyritän ilmaisemaan ihmismielen aspektia, joka toivottavasti pysyy kaikilla mielikuvituksen asteella.

Yksi tapa oli että Antti asettui polvilleen Teron taakse ja Teron tuli naida Antin kullia. Luukku oli koirankopin kokoinen ja keskellä ovessa oli pieni pyöreä aukko mistä tuli ilmaa. Pieni toivonkipinä syttyi Terossa. Koppi oli niin ahdas, että siellä liikkuminen oli hyvin hankalaa. Tero ei ollut suojatun elämänsä aikana koskaan kokenut mitän niin tuskallista.

..

Hierontaa riihimäki tissi pillu

Vähitellen Tero oivalsi miten pystyi hengittämän nenän kautta. Tero teki töitä käskettynä. Sitten Antti työnsi kiihottuneen kullinsa Teron pyllyyn. Tähän mennessä Tero oli vielä pitänyt pientä toivoa yllä, että Antti oli vain pilaillut, ja että hän pästäisi Teron kotiin aamulla, mutta tästä ei ollut merkkiäkän. Sun on tosiaan parasta ottaa tähän semmoinen positiivinen asenne, muuten sun elämäs tällä mun huorana ja panopuuna tulee olemaan yhtä helvettiä. Peloissaan Tero ei voinut mitän muutakuin alkaa töihin. Aluksi tämä ei tuntunut miltän, mutta vähitelleen kipu koveni niin paljon, että Teron oli pakko huuttaa. Otettuaan dildon pois Teron pepusta peppureikä oli nyt ammollaan auki ison dildon venytettyä sitä jonkin aikaa Antti alkoi tunkea hunajaa huolellisesti Teron pyllyn. No niin Anu, nouseppas tuohon pöydälle, ja heti.

Pari etsii naista kuiva pillu

Antti asettui seisaalteen Tero eteen ja työnsi puolierektiossa olevan kullinsa pöydällä makaavan Teron suulle. Jos nouset ylös, niin saat raippaa. Sakke oli laiha ja noin kolmenkymmenen iässä. Antti komensi Teroa laittamaan suunsa tai pyllynsä kopin suulla olevan reijän kohdalle, niin että Antti sai tyydytettyä kullinsa reijän kautta. Sen rinnalla jälleen raiskattu pyllyreikä ei enä tuntunut miltän. Teron tuli rytmikkästi heilutella pyllyän ja levitellä reikänsä sormillaan kunnes Antti kiihottui. No niin, nyt pestän pojan pylly, niin saadaan sieltä kaikki roska pois. Tero oli täysin lamaantut, mutta thai hieronta lauttasaari äkkilähdöt praha piiskan peloittamana reagoi heti: ky-y-yllä Antti jatkoi: Ai niin vielä yks juttu; sä kutsut mua tästälähin Sedäks Kyllä Setä Tero totesi vakavana, pidätellen kyyneliä.

ISOTISSI PILLUA TALLINNASTA

Tiukat pillut eroottiset tekstit

pillu kuvia parille seuraa 486
Pillu kuvia parille seuraa 124
pillu kuvia parille seuraa 174
Sexi videot tytön orgasmi 153
Ilmaista puhelin seksiä kotimainen porno 539

Siskolta pillua lahti thai hieronta

Saatuaan Teron haluamaansa asentoon, Antti totesi ivallisesti: Mielyttävä yötä! Antti ohjasi Teron käytävän pähän, jossa oli jälleen lukittu teräsovi. Antti aloitti partaveitsellä Teron olemattomasta sängestä ja eteni Teron vartaloa alaspäin kainaloiden ja vatsan jälkeen häpyalueelle. Peloissaan Tero teki työtä käskettynä, jonka jälkeen Antti alkoi sitoa remmejä kiinni. Napista laukeava mekanismi nimittäin veti dildon nystyrät sisän ja ulos, siten, että dildon sai kiinnitettyä pyllyyn; sitä ei saanut pois painamatta nappia. Huohottaen tuskasta Tero vaikeroi Älä enä, mä en kestä enä Teron ininästä huolimatta, Antti jatkoi vielä jonkin aikaa. Antti odotti, että kaikki sperma tulisi ulos ja valuisi Teron kurkusta alas. Tero oli kuitenkin heidän kokoerostaan, joka korosti alistaja-alistettu asetelmaa. Joren muna oli kauttaaltaan hyvin tumma koska verisuonet olivat hyvin pinnassa ja ne olivat paksuja. Maattuaan vähän aikaa Teron pällä kunnes kaikki sperma oli tyhjentynyt Teron sisän, Antti nousi ja poistui huoneesta.

Rakel liekki pillu seksitreffi t

Tero yritti huutaa mutta suupallon takia mitän muuta kuin vaimeata ininä ei tullut. Osa roikkui Teron esinahassa ja siwa hämeentie 42 thai kokkola osa oli kullin juuressa. Todellisuudessa Tero oli jo melko karvaton. Sieltähän paljastuu kaunis pantava pyllyreikä. Jonkun aikaa yritettyän Tero sai kuitenkin alushousut vedettyä alas. Antti sulki oven ja lukitsi sen ulkopuolelta sanomatta mitän.