Soittaa: Sähköposti:

Nainen haluaa miestä tarinat eroottiset


Jannen suuri terska paljastuu kokonaan, näky saa Jaanan vaon kostumaan. Ensimmäiset luennot alkaa kahden päivän pästä, joten ehdin hyvin purkaan kaiken ennen sitä. Lopulta Jaana himmasi tahtia ja hyppäsi pois sylistäni. Mökin ovella Jaana sanoi äneen Iltapalaa siis ja mielessän ajatteli, Ryhdistäydy Jaana, kummatkin ovat aikuisia, kokoa itsesi, se on vain vähäpukeinen Janne. Yritin epätoivoisesti ohjailla Jaanaa, joka kuitenkin pian turhautui ja otti ohjat omiin käsiinsä. Joo, enköhän mä, sanoin reippautta tavoitellen, mutta äneni sortui viimeisellä tavulla. No, mitäs tuosta tavoittelin leikillisyyttä, mutta tunsin pienen pettymyksen, sillä olin jo hiljaa toivonut jotain aivan muuta. Tätä asentoa lähetyssaarnaajat neuvoivat alkuasukkaille käytettäväksi siitä juontaa juurensa asennon nimi.

Jaanan yllätykseksi Janne sanoo Mennän syömän iltapalaa, vaikka vähän puhuukin. Janne ei enä tiennyt mitä tehdä kaiken tämän jälkeen, hän vetäytyi Jaanasta pois ja nousi suunnaten ripeästi omaansa sänkyyn. Löydettyän oikean kuvan Jaana asteli takaisin, mutta onnistui jotenkin kompastumaan matonreunaan. Halusin häntä, halusin enemmän kuin mitän muuta juuri sillä hetkellä. Jaana penkoo laukustaan uikkarit ja menee saunan puolelle vaihtamaan uikkarit ylleen. Mä luulin, et sä olet huoneessas, mitä ihmettä? Kaksi alinta nappia lensi ties minne, mutta en olisi vähempä voinut välittä. Janne vastaa omaan tapaansa Pyöräilessä kunto nousee, tästä Jaana miettii mielessän Kyllä varmasti, mutta ei siinä ole mitän järkeä. Saat koskeakin siihen ja hieroa sitä sanoi Jaana halukkaana hengittäen Jannelle.

Hyväile niitä hellästi Jaana saa sanottua himokkaana ja niin Janne hyväilee Jaanan rintoja, niin hellästi kuin osaa. Tulimme heti hyvin juttuun, joskaan emme alkuun jutelleet mitän sen syvällisempiä. Niinpä sieltä löytyi kaikki tarpeellinen aina vessasta pieneen tupakeittiön. Leveä lantio heilui edessäni, tunsin välittömästi kovettuvani ja vain vaivoin sain kännettyä katseeni tuosta himottavasta näystä. Jaanakin on aivan rajoilla laueta, kunnes tuntee, kuinka Janne tekee muutaman erittäin voimakkaan työnnön hänen sisänsä, Jaanan koko vartalo liikahtaa kunnolla Jannen voimasta. Jaana ajattelee mielessän Nyt löysin keinon millä saan Jannen hymyn esiin. Sekunnin hiljaisuuden jälkeen Janne tuumaa Laitain uikkarit jalkaan, Jaana naurahtaa Nyt ei mennä uimaan, vaan naidaan. Katsoin vuoroin Jaanan silmiä, vuoroin taas rintoja. Janne miettii, Mitähän Jaanalla on nyt mielessän? Kumpikaan ei hetkeen sanonut mitän, kuuntelimme ainoastaan edelleen kiivaana hakkaavia sydämiämme.

Nojasin hieman taakse ja vahingossa vapautin seisokkini Jaanan nähtäväksi. Jaana ottaakin Jannea käsistä kiinni, vetäen hänet mukanaan alas patjalle. Jaana näkee kuinka Janne pitä hänen tiukasta vaostaan. Vitsailtiin Marjan kaa, että jos koskaan hän kyllästyis Micheliin, niin mä voisin kyl ottaa hänet. Tunsin jo tästä pienestä änestä kovettuvani. Aurinko herättä Jaanan, jonka toinen käsi lepä Jannen vatsan pällä ja toinen jalka on Jannen jalkojen välissä hieman koukussa. Jaanan tiukka vako puristuu kunnolla hänen kalunsa ympärille ja se kuin lypsä hänen kalua supistuksillaan. Jaanan houkutteleva vako oli saanut Jannenkin ajatukset pyörimän ja hänen kalunsa oli jäykistynyt kunnolla.

Jaana joutui katsomaan myös hieman Jannenkin perän. Jaana oli pyytänyt työntymän hänen sisänsä, mutta ei muuta. Jaanan ollessa jalat auki hänen edessän, Janne laittoi kämmensä Jaanan häpyhuulille, jotka tuntuivat sileän pehmeiltä Jannen kämmenessä. Jaana painaa aluksi vain kuuman terskan sisänsä ja nostaa hieman. Eiku mä vaan sitä, että et viittis laittaa lenkkisaunaa lämpimäksi, kun on niin mukava käydä lenkin jälkeen saunassa. Jaana oli hiukan liian myöhän yrittänyt jarruttaa Jannea. Jaana sulki suihkun ja sydämeni teki ylimäräisen lyönnin; nyt se tapahtuisi. Välillä harhauduin vilkaisemaan Jaanan täyteläisiä rintoja, ja huomasin ajattelevani, että jospa vain tuota päsisin panemaan. Janne ottaa halausotteen, kun Jaana makaa tajunta sumentuneena hänen pällän ja voihkii.

Sain tietä tämän vasta pari viikkoa sen jälkeen, kun hän oli satuttanut polvensa. Naisen tulee alistua miehen alle ja mies on märävässä roolissa naisen pällä. Hän lopetti pumppaamisen, eikä tiennyt mitä oli oikein tapahtunut. Jaana tiesi oikean syyn Jannen hitauteen ymmärtä asioita, Jannen synnytys ei ollut täysin ongelmaton, näin kertoo se oikeampi tarina. Ensimmäinen vana lensi läppärini näppäimistölle, toinen farkuille ja kolmas kädelleni. Tontilta löytyy myös suuri nurmikenttä, joissa voi. Palkka oli varmasti hyvä, sillä eihän tämmöisiä taloja osteltu siivojan palkoilla. Hän on myös kylän tavotelluin nainen, kaikki sinkkumiehet (paitsi Janne) ovat yrittäneet pästä Jaanan kanssa peiton alle, mutta juurikaan kukaan ei ole siinä onnistunut. Muutaman sekunnin Jaana hämmästeli tilannetta, mutta sitten tajusi, Jannehan vain teki kuten hän oli pyytänyt. Saatuaan teet juotua, Jaana kysyi Janne, oliko tänän kiva päivä?, Janne nyökkä.

...

Amatööri pornokuvat suomen seksikkäin nainen

Vaimolle mustaa miestä isot tissit kuvat

Vuokraemäntäni pysähtyi eteeni, ja nyt oli hänen vuoronsa olla täysin sanaton. Jannen näkökenttän avautuu kaunis näky, hän on Jaanan jalkojen välissä, jalat ovat auki koukussa sivuilla, jalat ovat auki vain hänelle. Selasin kovalevyn kätköjä, mutta en löytänyt mitän sopivaa. Kylällä kaikki tunsivat Jannen ja tiesivät minkälainen hän on oma persoona. Jaana näkee kuinka Janne ummistaa silmänsä ja samalla tekee voimakkaan työnnön Jaanan sisän Aaah, Janne pästä paineensa Jaanan sisän, tehden vielä muutaman työnnön. Jaanan vako on paljas, hän tykkäsi pitä vakonsa paljaana.

Teiniäiti sarita video eroottiset kertomukset