Soittaa: Sähköposti:

Miehelle orgasmi nuori pimppi


miehelle orgasmi nuori pimppi

Tummat karvat rinnassa ja vatsalla olivat vain tuuhettuneet entisestän. Taitaa olla, Anitta sanoi salaperäisesti ja hymyili minulle. Antti kehotti Teroa jatkamaan aina kun Teron nuoleminen hidastui. Onneksi he olivat selin minuun, sillä muuten olisi käynyt huonosti. Ihmettelin vain, miksi ne olivat välillä käyneet pesulla, kun aikoivat varmasti jatkaa heti perän, eikä kortsun ansiosta ollut syntynyt pahempaa sotkuakaan. Vähitellen Tero kuitenkin tunsi miten peppureikä alkoi kirvellä. Se tutui edelleen iljettävältä mutta Tero yritti olla ajattelematta mitän. Kauniit, aistikkaat säret olivat levällän serkkupojan massiivisen kehon ympärillä ja sirot, vaaleat käsivarret haroivat kiihkeästi Hannun leveä, punnertavaa selkä. Antti jatkoi Teron pyllyn ja mielen raiskaamista.

Peläten mitä oli edessä, Tero avasi suunsa epäröiden. Tätä jatkui melko pitkän kunnes Joren kulli alkoi osoittaa laukeamisen merkkejä. Vähitelleen Antti alkoi työntä kaikkia viittä sormea Teron pyllyyn. Kyllä Setä Pannasta kiskoen Antti vei Teron käytävän toisessa pässä olevaan huoneeseen, joka osottautui pesuhuoneeksi. Mitä sä nyt teet, älä, älä viitsi Tero hätäntyi. Tero jäi makaamaan huoneeseen.

Tässä olikin ensimmäisen päivän anti. Joren painon vuoksi Tero ei pystynyt liikkumaan lainkaan, vaan joutui makaamaan Joren alla kulli pyllyssä useita tunteja kunnes Jore heräsi. Naiseni pyysi niin kauniisti, että sydämeni heltyi heti ja tulin todella onnelliseksi. No nyt liuutaan pojan pyllyyn sisän tokaisi Antti Antin jalat olivat telineen pällä, joten Antti oli lähes kokonaan Teron yläpuolella. Laitoin sen kortin, mutta onnea nyt toisenkin kerran! Jore teki ikän kuin naimaliikettä kielellän työntäen sitä sisän ja ulos, kasvoillaan irstas irvistys. Heräsin vasta aamulla pojan tyhjän sängyn vierestä, kun Anitta tuli herättämän. Asento oli hyvin epämiellyttävä, jalat ja kädet olivat täysin puutuneet.

.

Tutisin niin voimattomana, että kävin nopeasti istualleni. Nassikalle oli tulossa hampaita, joten tämä parkui välillä kuin katujyrä ja yritimme Anittan kanssa parhaamme mukaan helpottavaa vesselin kasvukipuja. Kädet ja jalat oli sidottu toisiinsa niin, että Tero joutui pitämän molempia ranteitaan aivan lähellä nilkkojaan. Oven toisella puolella avautuivat betoniportaat pimeän kellariin. Hän oli yön aikana käynyt läpi tapahtunutta ja laski mahdollisuutensa pästä pois täysin olemattomiksi.

Koska huoneen lattia oli melko mukava, Tero yritti nukkua, mutta tapahtuneet pyörivät pässä niin ettei saanut unta. Tämän jälkeen Antti irrotti dildon Teron pyllystä ja avasi lukot jotka pitivät jalkojen ketjuja ja pätä kiinni voimistelutelineessä. Pätin valmistella vähän tulevia tässä vaiheessa. Alkoi raiskata myös Teron suuta. Tero ei pystynyt estämän kyyneliän.

Epäröiden Tero avasi suunsa, minne Antti voimakkaalla vedolla tyrkkäsi suurimman osan 20 sentistä. Peloissaan Tero ryhtyi tähän nopeasti ja edellisen jälkeen se ei edes tuntunut enä miltän. Sitten vähän valellaan Antti tuumaili itsekseen, avasti purkin ja alkoi levittä hunajaa Teron ruumiin eri osiin ja erityisesti sukuelimiin. Voi vittu, sä oot tyhmä, pitäkö mun joka ikinen asia varustaa raipalla huusi Antti eeei, älä köh kiitos Tero vaikeroi hädissän ja jatkoi yskimistän. Mm ämmmm Antti naureskeli ja kiristi pallon remmejä vielä lisä. Minun oli vilkaistava vielä alemmas varmistuakseni siitä, että Hannu olisi juuri oikea mies pästettäväksi rakkaan vaimoni jalkojen väliin. No niin, nyt pestän pojan pylly, niin saadaan sieltä kaikki roska pois. Siellä karhumainen serkkupoika saisi luvan kanssa paneskella rakasta aviovaimoani pahimpaan pillunpuutteeseensa niin paljon kuin he halusivat.

Tero ei tänä aikana pystynyt nukkumaan lainkaan koska häntä naitiin lähes koko ajan ja hänen pyllynsä alkoi vuotaa verta. Terve, mä oon Jore, Antti lupasi, että tällä olisi kiimainen poika, joka jakaa tosi miehille mielellän pyllyä. Siinä oli sun aamiaises, sun peppus on sen verran veltto, että pätin pitä sut laihdutuskuurilla pari viikkoa. Se kiihotti Antin sadistisia ystäviä vielä enemmän ja he raiskasivat häntä sitä innokkaammin. Näin Antti pakotti Teroa opettelemaan paremmin imemän. Kun suola alkoi vaikuttaa, Tero menetti tajuntansa. Antti työnsi enematulpan syvälle Teron pyllyyn ja kiristi sen kiinni tulpassa olevasta vivusta. Antti työnsi veltostuvan kullinsa Antin suuhun. Vedet purskahtivat pesuhuoneen lattialle kovalla voimalla. Ne eivät vähentäneet Teron innostuksensekaista hermostusta.

Seksitreffit nainen etsii miestä naisen orgasmit

ETURAUHANEN ORGASMI ESCORT PRAGUE

Huoneen yhdellä seinällä olevista koukuista roikkui nyt ketjuja joiden päissä oli remmit, selvästikin käsiä ja jalkoja varten. Hetkessä Tero makasi pukin pällä vatsallaan sidottuna pystymättä liikuttamaan raajojaan. Nyt ihana vaimoni saisi miestä omassa, uudessa kodissamme. Hän nuoli Antin kullia eri puolilta kunnes se alkoi herätä. Suunainti oli Terolle jo tuttua, mutta koska Tero oli täynnä vettä, jokainen liike oli ärimmäisen kivulias. Eipä Hannu paljon apua tarvinnut, kun se on aina ollut niin kätevä käsistän. No vittu, ainakin kaikista aivot omistavista on, Hannu vastasi. Anitta kiljahteli ja vikisi siihen malliin, että orgasmeja täytyi tulla kunnon kuohuvoimalla.

Julmannäköinen nahkaruoska iski Teron pyllyyn kovempaa kuin Tero olisi ikinä voinut kuvitella. Alushousujen alta nouseva tuoksu oli voimakkaan miehinen. Mee tohon sängylle kontallesi pyllistelemän. Sitten Antti avasi pesuhuoneen seinällä olevan kaapin jossa oli erilaisia omituisennäköisiä tarvikkeita. Kaulaan sidottu lenkki taas pingotti Teron pän toiselle puolelle pukkia. Antin kulli oli myös sen verran paksu, että Teron oli pakko venyttä suunsa kunnolla auki. Tero aneli armoa, mutta tietenkin turhaan.

Iso kärsä roikkui jalkojen välissä uhkaavana ja halukkaana yhdyntän. Pitkän ja perusteellisen nuolemisen jälkeen Antti ojensi Terolle aikaisemmin lupaamansa vesilasin, minkä Tero hörppi hetkessä. Naisvastauksia tuli muutama, mutta ne osoittautuivat maksullisiksi ja olivat Teron opiskelijakukkarolle aivan liian kalliita. Tero känsi pänsä sivulle ja kysyi itkien mitä sinä nyt aijot? Ne olivat aivan uusia ja metallisia, joten nipistys oli todella kivulias. Tähän mennessä Tero oli vielä pitänyt pientä toivoa yllä, että Antti oli vain pilaillut, ja että hän pästäisi Teron kotiin aamulla, mutta tästä ei ollut merkkiäkän.

Mä odotan, että sä teet sen seksikkästi tai tulee rangaistus. Aikaa oli kulunut jo niin kauan. Pimppa imi koko naisellisella voimallaan miehen terskaa toivoen saavansa paksua, valkoista siementä sisänsä. Hiljaa, ala laskea, niin pästän eteenpäin. Sitten hän hamusi kauniit, kimmoisat rinnat esiin aistikkaista liiveistä ja alkoi imeä niitä kuumalla suullaan. Matkalla ei paljon puhuttu. Hän ei päsisi pois muuta kuin Antin autolla.

Myöskin pyllynainnissa Antti edellytti, että Tero puristelisi Antin kullia sulkijalihaksillaan. Olin kyllä aikonut ensin kertoa siitä rakkaalle vaimolleni ja kysyä hänen mielipidettän, mutta tässä tilanteessa en enä voinut hillitä itseäni. Tero nuoli Antin sormet, jotka olivat tällä kertaa suhteellisen puhtaat. Sitten serkkupoika kohottautui taas kunnolla asentoonsa, painoi kouransa lujasti, mutta hyväilevästi takaisin naiseni herkkupepulle ja alkoi taas nussia tiuhempaan tahtiin. Sitten Antti käski Teroa ojentamaan kätensä seinän keskellä oleviin remmeihin. Kun Tero oli nuoleskellut alushousuja jonkin aikaa, alkoi Joren kulli liikehtiä ja kohota aluehousujen alla. Ruikin lastini terhakasti oveen ja lattialle pienellä kikkelilläni. Poju oli herännyt jo aikoja sitten ja vaimo oli ottanut sen hoiviinsa. Olimme molemmat Anittan kanssa työssäkäyviä ihmisiä olkoonkin, että ihana vaimoni oli juuri äitiyslomalla joten eipä siinä muuta kuin otimme pankista talonostoa varten tarpeeksi lainaa, jonka olimme tarkkaan laskeskelleet pystyvämme maksamaan kohtuullisessa ajassa takaisin. Parin kolmen raipaniskun jälkeen Tero alkoi itkien laskea.

Seksiteffit varma orgasmi